Keskiviikkokerho syksy 2022

kuvat: Terttu Toivonen

Keskiviikkokerho 21.9.2022

Keskiviikkona 21.9. klo 12:30 meillä oli Infotilaisuus uusille jäsenille, jonka jälkeen klo 14:00 Merja Mäkinen, kirjastopalvelupäällikkö, kertoi Jämsän uuden kirjaston palveluista.

Kiitos paljon uusille jäsenille infotilaisuuteen ja jäseniksi tulosta ja Merjalle kiitos valaisevasta tiedosta uusista kirjaston palveluista, joita varmasti me seniorit tulemme käyttämään.

Uudet jäsenet ja hallitus infotilaisuudessa.
Merja Mäkinen kertoo kirjaston palveluista.
Merja Mäkinen ja Simo Tyynelä.

Keskiviikkokerho 7.9.2022

Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helaste.

Suurkiitos Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helasteelle vierailusta Jämsän seniorit ry:n syksyn ensimmäisessä keskiviikkokerhossa 7.9.

Jäseniä oli paikalla noin 80 kuuntelemassa Hanna Helasteen tietoja tämänhetkisestä tilanteesta Keski-Suomen hyvinvointialue 2023 valmisteluista.

Käy katsomassa tietoja myös osoitteesta www.hyvaks.fi

Tapio Heinonen kertoi tulevasta kevään 2023 Italian matkasta. Lisätietoja tulossa kotisivulle lähiaikoina...