Ulkomaanmatkat

Matkavastaavana ulkomaanmatkoilla toimii Tapio Heinonen 040 757 9784, tapio.heinonen@pp7.inet.fi


Maantie kutsuu kulkemaan

Matkallelähtijän huomioitava, kun matkustetaan ulkomaille:

Tarkista, että sinulla on voimassaoleva passi ja matkavakuutus. Vaikka kohteena olisi EU:n jäsenmaa, tulee matkalla silti olla mukana joko passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti. Ajokortti ei ole virallinen matkustusasiakirja.

Mikäli joudut perumaan valmiiksi maksetun matkan, ole heti yhteydessä matkavastaavaan ja sovi menettelystä

Matkavakuutus on hyvä olla myös, kun matkustetaan kotimaassa. Koskaan kun  ei tiedä....

Kevätmatka Puolaan - Varsovaan ja Gdanskiin 12. - 19.5.2021

Huom ! Puolan matka on siirretty vuodella eteenpäin ja toteutetaan 12.5 - 19.5.2021. Tapion mukaan ohjelma ja matkan hinta pyritään pitämään ennallaan. Matkalle nyt ilmoittutuneille palautetaan kaikki maksut.

Vuoden 2020 ulkomaanmatka suuntautuu Puolaan, jossa alkukesä on toukokuussa kauneimmillaan. Pääkaupunki Varsovaan, sen nähtävyyksiin ja ruokakulttuuriin tutustumme 3 päivän ajan ja matkaamme sitten halki maaseudun Puolan pohjoisrannikolle Gdanskiin tutustumaan sen alueen nähtävyyksiin.

Matkaan lähdemme Jämsänkoskelta 11.5 klo 11.20 Finnairin lennolle kohti Varsovaa. Paluulento Finnairilla Gdanskista 18.5 ja paluu Jämsänkoskelle noin klo 18.00

Varsovassa vietämme 4 yötä ja Gdanskissa 3 yötä neljän  tähden keskustahotellissa puolihoidolla (paitsi viimeisenä päivänä). Matkan hinta on 1420€/h:lö/2hh . Yhden hengen huoneen lisämaksu on 320 €.

Matkanjohtajana toimii Tapio Heinonen ja vastuullisena matkanjärjestäjänä Pohjolan Matka.

Alustava matkaohjelma löytyy tästä:

Ilmoittautuminen Tapio Heinoselle puh 040 757 9784, sähköposti: tapio.heinonen@pp7.inet.fi. 

Matka on nyt kuitenkin varattu täyteen, eli loppuunmyyty. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua varalle, josko syystä, tai toisesta paikkoja vapautuisi..