Retket ja matkat

Matkavastaavana ulkomaanmatkoilla toimii Tapio Heinonen 040 757 9784, tapio.heinonen@pp7.inet.fi

Matkavastaavana kotimaan matkoilla toimii Olavi Vesanen 050 338 5047, olavi.vesanen@sci.fi

Maantie kutsuu kulkemaan

Matkallelähtijän huomioitava, kun matkustetaan ulkomaille:

Tarkista, että sinulla on voimassaoleva passi ja matkavakuutus. Vaikka kohteena olisi EU:n jäsenmaa, tulee matkalla silti olla mukana joko passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti. Ajokortti ei ole virallinen matkustusasiakirja.

Mikäli joudut perumaan valmiiksi maksetun matkan, ole heti yhteydessä matkavastaavaan ja sovi menettelystä

Matkavakuutus on hyvä olla myös, kun matkustetaan kotimaassa. Koskaan kun  ei tiedä....

Ruskaretki Äkäslompoloon 7.9 - 14.9.2019. Matkanjohtaja Pentti Niekka

Majoitus Lapland Hotel Ylläskaltiossa. Hinnat 2 h huoneessa 441,00 €/hlö. Hintaan sisältyy majoitus saunallisessa 2 h huoneessa, puolihoito (aamiainen + päivällinen ), sekä retket. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 252,00 €.

Kulku Äkäslompoloon Pentti Niekan järjestämällä Mäntän Tilausliikenne Oy:n linja-autokyydillä. Bussimatkan hinta on noin 190,00 €/hlö osallistujamäärästä riippuen. Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 25 hengen osallistujaryhmää. Maksimiosallistujamäärä on 30. Muutama paikka vielä vapaana ! Ilmoittautuminen Tapio Heinoselle pikaisesti. Tarkemman retkikuvauksen löydät tästä: Ruskaretki 2019.pdf

Kuorevesiretki 18.09.2019
Matkanjohtaja Olavi Vesanen

Syyskuussa teemme retken lähiseudulle ja tutustumme Hallinportin ilmailumuseoon, sekä Kuoreveden kotiseutumuseoon seuraavan ohjelman mukaisesti:

08.40  Lähtö Jämsänkosken linja-autoasemalta                             perinteistä reittiä Jämsän linja-autoasemalle.
09.00  Lähtö Jämsästä Kuorevedelle Hallinportin                           ilmailumuseoon.
11.00  Lähtö Kuoreveden kotiseutumuseoon.
12.30  Lähtö Mänttään lounaalle Honkahoviin.
14.20  Lähtö kohti Jämsänkoskea
15.20  Paluu Jämsään.

Matkan hinta on 25 €. Hinta sisältää matkat, pääsyliput ja lounaan. Ilmoittautuminen keskiviikkokerhossa tai Olaville.