Viiniklubi

Yhteyshenkilö: 
Eira Hietajärvi
puh 040 734 8328
eira.hietajarvi@gmail.com

VIINIKLUBI PIKKUJOULUILI
torstaina 17.11.2022 
klo 18:00 alkaen 
Bistro Hilpeän Hirven kabinetissa. 
Meitä oli 12 viiniklubilaista paikalla. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia ja iloista juttua riitti koko illaksi.


Alkuruokana meillä oli suppilovahverokeittoa à la Vaheri ja paahdettua Elosen saaristolaisleipää
Pääruokana punaviinissä haudutettua merilohta punajuuri-perunasoseella + vihannekset
Jälkiruokana piparipannacotta puolukkasilmällä
Juomina glögiä, omavalintaisia juomia ruoan kanssa ja lopuksi Susannan tervehdysjuoma.

Viiniklubi 19.5.2022. Meitä oli 10 senioria paikalla nauttimassa keväisistä alkoholittomista kuohuviineistä Bistro Hilpeässä Hirvessä. Meidän mielestämme parhaat kuohuvat olivat 543210 ja Finna Lakka.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Susanna Viiankorpi kertoi meille kevään trendikkäistä alkoholittomista kuohujuomista iloisella tyylillään, kiitos Susanna.

Ensin meille tarjottiin kevyt maittava ruoka, jonka jälkeen joimme raikkaan juoman, jossa oli puolet proseccoa ja puolet raspberry & rhubarb tonic wateria. Kuva: Eija Konkola.
Saaga juhlakuohu, suomalaisella rosmariinilla maustettu kupliva alkoholiton karpalokuohujuoma. 543210, alkoholiton ja vegaaninen juhlakuohujuoma, jossa karpaloa ja aromaattista maarianheinää. Mionetto, saksalainen alkoholiton kuohuviini. Finna Lakka, alkoholiton kuohujuoma, joka valmistetaan pohjolan soiden kultaisista lakoista. Pehmeän lakkainen ja aavistuksen hunajainen. Kuva: Eija Konkola

Viiniklubi torstaina 19.5.2022 klo 18:00.
Aiheena keväiset viinit. Neljä eri viiniä ja niiden kanssa sopivaa syötävää. Setin hinta 52 €.
Viiniklubi toteutuu, joten tervetuloa ilmoittautuneet.

Viiniklubi kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa eri teemoittain. Susanna Viiankorpi kertoo eri maiden viineistä, kuohuviineistä, viinien ja ruokien sopivuudesta keskenään, juustot ja viinit... jne. Kokoontumispaikkana klubilla on Bistro Hilpeä Hirvi ja sen kabinettitila.

Jokainen klubilainen voi itse vaikuttaa tuleviin aiheisiin.

Tilaisuuden hinta määräytyy käsiteltävien juomien ja maisteluiden mukaan. Hintaan vaikuttaa myös se, kuuluuko silloiseen klubi-iltaan myös ruokateema viinin pariksi. Hinta vaihtelee 25-60 € sisällä ja se maksetaan tilaisuuden yhteydessä. Jäsenmaksua klubilla ei ole. Yhteen klubi-iltaan voi osallistua tilojen rajallisuuden vuoksi korkeintaan 20 ensiksi ilmoittautunutta. 

Tilaisuudet alkavat klo 18.00 ravintola Hilpeän hirven kabinetissa. 

Syksyn 2021 ensimmäinen viiniklubi kokoontui 7.10 Unkarilaisen ruuan ja itä-Eurooppalaisten viinien merkeissä Bistro Hilpeän Hirven kabinetissa. Viineistä kertoi tarkemmin paikan emäntä Susanna Viiankorpi.