Jämsän seniorit ry

Jämsän seniorit ry on 38 vuotta vanha yhdistys, jolla on jäseniä runsaat 230. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläkeikää lähestyvien ja ikääntyvien sosiaalista ja henkistä hyvinvointia, sekä omatoimisuutta ja aktiivisuutta tarjoamalla jäsenilleen monenlaista toimintaa, harrastusmahdollisuuksia ja virikkeitä.

Vuoden 2021 teemana on "Rohkeasti tulevaisuuteen". Järjestämme opastusta ja digikoulutusta käytännön harjoituksin jäsenillemme tietotekniikan hyväksikäyttämisestä omien asioiden hoitamisessa

Olemme yhdistyksenä mukana myös messutapahtumissa

Toimimme eläkeläisten etujen ja oikeuksien valvojana ja pidämme yhteyttä muihin eläkeläisyhdistyksiin. Olemme riippumaton yhdistys, emmekä kuulu poliittisiin puolueisiin. Muiden keskisuomalaisten senioriyhdistysten tapaan olemme mukana Keski-Suomen senioripiiri ry:n toiminnassa ja noudatamme kansallisen senioriliiton hyväksymiä arvoja.