Syyskauden 2022 esitteen voit katsoa täältä.

Tärkeä osa senioreiden harrastus- ja virkistystoimintaa on erilaisten tapahtumien järjestäminen.
Säännöllisesti tapaamme toisiamme keskiviikkokerhossa, joka kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa syksystä kevääseen. Tapaamisiin pyrimme saamaan laadukkaita ja kiinnostavia alustuksia ja esitelmiä eri aloilta. Toisinaan saamme nauttia musiikkiesityksistä. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja niiden alussa on mahdollisuus nauttia maksulliset kahvit ja ostaa arpoja.

Hyvää kuntoa ylläpidämme kuntosali- ja vesiliikuntakerhossa.

Kulttuurista kiinnostuneille järjestämme teatteri- ja konserttimatkoja syys- ja kevätkaudella.

Muistin säilymisestä huolehdimme muistinvirkistyskerho Muiskeessa.

Keväisin teemme päiväretken johonkin mielenkiintoiseen kotimaan kohteeseen. Syksyllä 2021 teimme kotimaanretken Kammikylään ja Anne Mattilan taidekahvilaan. Olemme tehneet myös viikon mittaisia ruskaretkiä Lappiin.

Keväällä 2023 järjestämme ulkomaanmatkan Italiaan varta vasten meille räätälöityine retkineen kohdemaassa on kokemisen arvoinen elämys. Matkoja vetää kokenut ulkomaanmatkailija Tapio Heinonen. Mikäli tilaa on, niin jäsenemme voivat ottaa matkoille ja retkille mukaan myös ystävänsä.

Valokuvia järjestetyistä tapahtumista löydät Kuvat- sivulta.

Jalkahoitoa ja hierontaa opiskelijatyönä tarjolla Jämsän senioreille Hoitola Hellikassa syksyn 2022 aikana.

Voit varata ajan netistä: Ajanvaraus Hoitola Hellikka

Nettiajanvarauksessa merkitse kohtaan "Lisätietoja" - Jämsän seniorit

Voit myös varata ajan puhelimitse puh. 040 341 4342.

Puhelimeen vastataan alla mainittuina opiskelijoiden harjoittelupäivinä (8-15):

To 29.9.
Ti-Pe 11.-14.10.
Pe 4.11.
Ke 16.11.
Pe 25.11.

Hinnat Jämsän seniorit ry:n jäsenille:

- Jalkahoito          15,00 €
- Puolihieronta       9,00 €
- Kokohieronta     16,50 €

Hoitola Hellikan osoite:  Koulutie 12, Jämsänkoski (Myllymäen alakampus).