Keskiviikkokerho

Jäsentapaaminen, eli keskiviikkokerho kokoontuu Jämsän seurakuntakeskuksessa osoitteessa Koskentie 30 kaksi kertaa kuukaudessa syksystä kevääseen klo 14.00. Pullakahvia on tarjolla klo 13.00 -13.45, hinta 2 €. tilaisuus päättyy noin klo 15.00. Yleensä paikalla on 70-100 senioria. Myynnissä on myös arpoja 2€/kpl, tai  5€/3kpl

Jämsän seurakuntakeskus

Huom. Korona-aikana keskiviikkokerhossa kahvitus, jonka järjestelyissä on koronatilanne otettu huomioon. Järjestämme salissa tuolit siten, että riittävä turvaväli säilyy. Käsidesiä ja kasvosuojia on myös saatavilla. Jos tunnet itsesi sairaaksi, niin silloin on hyvä pysytellä kotosalla.

Kevään 2021 jäsentapaamiset

Kaikki tapaamiset ja tilaisuudet on siirrretty pidettäväksi koronarajoitusten poistumisen jälkeiseen aikaan.