Puheenjohtajan palsta

Jämsän Seniorit ry / puheenjohtaja 2022 -> Hallituksen jäsen 2019 -2021

12.3.2023

Arvoisat Jämsän seniorit!

Nyt on kevät. Vajaa kaksi viikkoa kevätpäiväntasaukseen ja aurinko jo lämmittää. Tähän aikaan vuodesta tekee mieli lähteä ulos tuultumaan ja mieli katsoo eteenpäin. Takana on pimeää ja kylmää monessakin mielessä. Jämsän senioreilla on näillä näkymin ensimmäinen ehjä vuosi pitkään aikaan, mutta pidetään silti sormet vielä ristissä. 

Tuntuu hyvältä katsoa tulevaisuuteen ja suunnitella sekä haaveilla. Meillä on 40-vuotta taivalta takana yhdistyksenä ja sitä aiomme juhlia huhtikuun viimeisellä viikolla yhdessä turvallisessa ympäristössä Vitikkalan koulussa. Toivoisin sydämestäni, että näkisin mahdollisimman monta iloista senioria juhlimassa näitä neljää vuosikymmentä. Siis tulkaa kaikki osallistumaan ja nauttimaan hyvästä seurasta ja ohjelmasta!

Meillä on myös kolme keskiviikkokerhoa jäljellä ja mielenkiintoisia retkiä tiedossa. Joten lähtekää mukaan ja osallistukaa. Aina ei tarvitse lähteä kauas, kun mieli jo virkistyy. Yksi elämän viisaus lienee, että murheet kannattaa kertoa ja ilot jakaa ystävien kesken. Kun sen oivaltaa uudestaan ja uudestaan on polku ainakin hetken kevyempi kulkea. 


Toivotan nyt teille kaikille 
hyvää kevättä ja 
pääsiäisen odotusta!

Simo Tyynelä