Jäsentapaamiset

Valokuvia vuoden 2020 jäsentapaamisista.

Keskiviikkokerho 8.1.2020: Kirkkoherra Harri Niemelän katsellessa Eija Konkola sytytti kahdeksan kynttilää vuoden 2019 aikana poisnukkuneille senioreille. He olivat: Aimo Mäkijouppila, Timo Keskinen, Liisa Valkama, Ritva Vaheri, Aino Palonen, Mirjami Haapanen, Valto Koskinen ja Antti Vilkki.
Keskiviikkokerho 22.1.2020: Uusi kaupunginjohtaja Hanna Helaste kertoi itsestään ja nykyisen työnsä haasteista, sekä vaikutelmiaan uudesta kotikaupungistaan. Kuulijoita oli ennätykselliset 118 henkeä.
Keskiviikkokerho 22.1.2020: Eija Konkola kiinnittää pronssisen ansiomerkin, joka luovutettiin Aino Martikaiselle.
Keskiviikkokerho 5.2.2020: syksyllä 2019 90 vuotta täyttänyt Veikko Ahvenainen esiintyi puolisonsa Carina Nordlundin kanssa. Senioreita oli kuuntelemassa virtuooseja runsaat 80 henkeä.
Keskiviikkokerho 5.2.2020: Liisa Peltola luki Veikolle kirjoittamansa onnittelurunon 90 vuotiaalle.
Keskiviikkokerho 19.02.2020: Kevätkokouksen jälkeen varatuomari Pertti Peltola kertoi luottamuksesta yhteistyön perustana käyttäen esimerkkeinä historiaa aina Rooman valtakunnan ajoista lähtien.
Keskiviikkokerho 4.3.2020: Ennen Otto Sirenin esitystä kerrottiin uusille jäsenille kahvinjuonnin lomassa yhdistyksen toiminnasta.
Keskiviikkokerho 4.3.2020: Jyki Oy:n toimitusjohtaja Otto Siren kertoi Länkipohjassa toimivan raskaalle liikenteelle perävaunuja valmistavan Jyki Oy:n toinnasta ja tulevaisuuden näkymistä, sekä valotti myös koko konsernin Jyki Groupin toimintaa.