Senioriliikunta

Tältä sivulta löydät tietoa liikuntamahdollisuuksista Jämsässä ja erilaisista liikunnallisista tilaisuuksista ja tapahtumista.

Jämsän maauimalaan on avattu kaiken kansan kuntosali kaikkien kaupunkilaisten vapaaseen käyttöön. Laitteiden luota löytyy myös ohjeita niiden käytöstä. Ohjeita löytyy myös tästä.

Särkijärven kuntotalolta lähtevän pururadan varrelta rekkitangon luota lähtee noin 3 km pitkä Sorvajärven luontoliikuntapolku. Polku on sorastettu ja se on tarkoitettu kävelijöille ja pyöräilijöille. Polun varrelta löytyy myös laavu nuotiopaikkoineen.
Pukinvuoren kuntoportaista löytyy 158 askelmaa.

Kuntokävelyryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 10.00  Särkijärven kuntotalon luona.  Luvassa on leppoisia kävelylenkkejä sauvoilla, tai ilman. Ei tarvitse ilmoittautua. Lisätietoja saat tarvittaessa Irma Ekmanilta 0400 645580. 

Tutustu kotikaupunkiin

Jokilaakson setlementtiyhdistys järjestää keskiviikkoisin erilaisia tutustumiskävelyjä Jämsän kaupungin alueella. Lähtö tapahtuu klo 13.00 Jämsän Äijän aukiolta Akuliinan edestä. Usein matkassa on opas kertomassa alueen historiasta ym. Kaikki seniorit ovat tervetulleita mukaan !