Muita tapahtumia

Tältä sivulta löydät tapahtumia, jotka eivät välttämättä ole senioreiden järjestämiä, mutta jonne kaikki seniorit ovat tervetulleita.

Senioriopettajien konserttimatka 13.9

Senioriopettajat järjestää konserttimatkan Lahteen13.9. Konsertissa esiintyy Arja Koriseva. Kaikki Seniorit ovat tervetulleita mukaan ! mutta ilmoittaudu 23.8 mennessä Helena Kivistö-Hirviselle 044 544 5542.

Lisätiedot tästä:

Seniorit Seinäjoelle 27.-28.9.2019

Lähde mukaan senioreiden iloiseen, yhteiseen tapaamiseen Seinäjoelle 27.-28.9.2019. Keski-Suomi on kutsuttu ensimmäistä kertaa mukaan Pohjanmaan, Lapin ja Oulun senioripiirien tapaamiseen.

Keski-Suomen senioripiiri kutsuu senioriyhdistystensä jäsenet puolisoineen, kumppaneineen ja ystävineen yhteiselle matkalle. Tapahtumaan on yhteiskuljetus reittiä Jämsä-Muurame-J:kylä-Äänekoski/Hirvaskangas-Saarijärvi-Karstula-Seinäjoki.

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä

Katso tilaisuuden ohjelma tästä: Ohjelma